Mijn favorieten

Verkoop

Uw opdracht is onze reclame.....
 

Hoe selecteert u uw makelaar? In deze tijd is het van belang dat een makelaar actief op zoek gaat naar een koper. Actie is reactie! Wij doen er alles aan om uw woning snel en voor een zo hoog mogelijk prijs te verkopen.


Er zijn in Zwolle veel gerenomeerde makelaars. Waarom NoordZijde Makelaars?


De naam zegt het al NoordZijde Makelaars "thuis in Noord"! Waar wij een streepje voor hebben ten opzichte van andere makelaars is dat wij gespecialiseerd zijn in de wijken Stadshagen, Westenholte, Aa landen en Berkum. Wij weten als geen ander wat er in deze wijken leeft en welke mensen op dit moment op zoek zijn naar een woning. 


In oktober 2015 zijn wij gestart met een nieuwe vestiging onder de naam NoordZijde Makelaars. Gevestigd in het hart van Stadshagen en specialist in dit deel van de stad. Onze enthousiaste makelaars Jessica Roo, Mirjam Benjamins en Jasja Scholtens helpen u graag! Hèlen Veldman en Ellen van der Meulen Bosma zijn werkzaam als assistent makelaar. 


Uiteraard kan een buitendienst niet goed functioneren zonder een kei van een binnendienst. Graag stellen wij u voor aan Daniëlle Nijenhuis en Tom de Boer. Zij vormen het eerste aanspreekpunt op kantoor en zorgen ervoor dat al uw administratieve zaken in goede banen worden geleid.


NoordZijde Makelaars BV is een zusterorganisatie van ZuidZijde Makelaars BV. Gevestigd in het hart van Zwolle Zuid en specialist in dit deel van de stad. Inmiddels behoren wij tot de grootste makelaarskantoren van de regio Zwolle. Iets waar we ontzettend trots op zijn! Wij hebben in de afgelopen jaren veel mensen begeleid bij de verkoop, aankoop of taxatie van hun (nieuwe) woning. Onze klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 9,4. 


Schoenmaker hou je bij je leest…. Dat is precies waarom wij ons hebben gespecialiseerd in de woningmakelaardij. Onze makelaars zijn beëdigd Makelaar Taxateur, trots lid van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen) en gecertificeerd Register Makelaar Taxateur bij VastgoedCert van KEMA.


Omdat wij reeds lange tijd in de Makelaardij actief zijn hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van Aan- en Verkoop, Taxaties, Huur en Verhuur, Nieuwbouw en Advisering van particulieren, bedrijven, projectontwikkelaars en overheidsinstellingen.


NoordZijde Makelaars is een innovatief kantoor dat gebruik maakt van eigentijdse middelen om koper en verkoper bij elkaar te brengen. Veel makelaars denken dat de koper zichzelf wel meldt en wachten rustig af tot er iets gebeurd. De tijd van achterover leunen is echter geweest. Kopers hebben in deze markt veel keuze derhalve is een goede aanpak van groot belang. Wij zorgen ervoor dat uw huis na grondige voorbereiding op de beste wijze wordt gepresenteerd en spreken al onze kanalen aan om u op korte termijn te voorzien van de juiste koper.
Actie is reactie!


Hoezo innovatief?


Wij beschikken over methodes om uw woning een voorkeurspositie te laten krijgen op de meest bezochte site van Nederland "Funda".


Even een voorbeeld. In een stad als Zwolle staan in een prijsklasse van € 200.000,= tot € 225.000,= maar liefst 180 woningen in verkoop. Het is van belang dat u boven in de resultatenlijst zichtbaar bent anders wordt u niet gezien. Onderzoek heeft uitgewezen dat men gemiddeld 10 á 15 woningen bekijkt en dan de site verlaat. Een goede positie is daarbij van groot belang.


Een ander voorbeeld is ons klantenintranet. Onze opdrachtgevers krijgen bij het in verkoop geven van hun woning een unieke inlogcode. Met deze inlogcode kan men op ieder gewenst moment 7 dagen per week 24 uur per dag online het verkoopdossier inzien. Hier vindt men informatie over afspraken voor bezichtigingen, biedingen, fotopresentaties, brochures en een tussentijds kostenoverzicht. Hoe vaak is de woning bekeken op internet en hoe vaak is een brochure gedownload. Kortom alle ontwikkelingen inzake het huis in één oogopslag. U weet precies wat er speelt, het is tenslotte uw huis!


Goede afspraken vormt de basis voor een succesvolle verkoop. Onze Makelaar zal dan ook samen met u zorgen voor een plan van aanpak. Samen met u wordt bepaald hoe de verkoop wordt opgestart.­ Het is vanzelfsprekend dat er met u overleg plaats zal vinden over de gang van zaken. Uw belang is ons belang!


Bent u van plan uw woning te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!